Αυλαία για τη μεγαλύτερη Γιορτή της Θάλασσας Boat & Fishing Show 2017

Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Με μεγάλη επιτυχία έπεσε η αυλαία για την 4η Boat & Fishing Show 2017 που για άλλη μία χρονιά πραγματοποιήθηκε μαζί με τη Sea & Tourism Expo, στις 7 – 9 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi.

Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους, 182 εκθέτες αποκλειστικά για τη θάλασσα σε χώρο ρεκόρ 10.000 τμ., με πάνω από 20.000 επισκέπτες και 500 εμπορικούς.

Για άλλη μία χρονιά ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο εκθετών και επισκεπτών παρουσιάζοντας τη πιο ολοκληρωμένη Θαλασσινή έκθεση με τρεις βασικούς άξονες, το Σκάφος, το Ψάρεμα και το Θαλάσσιο Τουρισμό, σε αριθμό περιπτέρων ρεκόρ για τον κλάδο.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ότι η Boat & Fishing Show έχει εδραιώσει τη θέση της σαν το κορυφαίο αλλά και ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ θαλασσινό γεγονός στη χώρα μας.

Οι επισκέπτες μπορούσαν να περιηγηθούν σε τρία θεματικά επίπεδα, να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες και βέβαια να επιμορφωθούν από σεμινάρια και παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου.

Το ιδιαίτερα θετικό κλίμα δημιούργησε το σωστό περιβάλλον για επιχειρηματικές συνεργασίες και αισιόδοξες προοπτικές, αλλά το σημαντικότερο όλων ήταν ότι αποτέλεσε πραγματικά μία ευκαιρία να βρεθούν από όλη την Ελλάδα άνθρωποι που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος, την αλιεία, τα watersports και την αυτόνομη κατάδυση.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες, όπου ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να παραβρεθούν στη μεγαλύτερη γιορτή της Θάλασσας, καθώς βέβαια και τους εκθέτες που μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη χρονιά.

Ραντεβού την άνοιξη, στην επόμενη Boat & Fishing Show 2018!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
boatfishingshowΑυλαία για τη μεγαλύτερη Γιορτή της Θάλασσας Boat & Fishing Show 2017

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ

* Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα των: Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Έλληνικών Νήσων - Ε.Ο.Α.Ε.Ν., Υπουργείου Τουρισμού, Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, Ελληνικής Ομοσπονδίας Υποβρύχιας Δραστηριότητας & Αθλητικής Αλιείας, Πανελλήνιου Σωματείου Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης Μικρών Σκαφών